Onze reis gaat bijna beginnen!!
Hallo allemaal!!
Nog even een weekje geduld en dan gaan we beginnen aan onze reis! Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!
Met dit blog kunnen jullie met ons meereizen en meegenieten van wat wij allemaal gaan zien en kunnen we jullie op de hoogte houden over onze ervaringen en avonturen.
Ons reisschema ziet er als volgt uit:
6 september: vertrek naar St.Petersburg, waar we drie dagen verblijven.
9 september: nachttrein van St. Petersburg naar Moskou waar we twee dagen verblijven.
11 september: vanavond stappen we hier dan eindelijk op de trans-mongolië-express.
15 september: we komen aan bij onze eerste stop, Listvianka en Irkoetsk, en blijven drie dagen hier.
18 september: we vervolgens onze expeditie in de trein weer richting Mongolië.
19 september: iets minder lang dan we voor onze eerste stop onderweg waren stoppen we vandaag in Ulaan Bataar en gaan we eerst twee nachten kamperen in een gertent in Terelj om vervolgens nog twee nachten in de hoofdstad door te brengen.
23 september: we stappen 's ochtend vroeg weer op de trein voor de laatste keer, richting onze eindbestemming.
24 september: in de middag komen we aan in Beijing!! Hier zullen we de laatste dagen doorbrengen van onze vakantie met natuurlijk als hoogtepunt natuurlijk de chinese muur!!
29 september: we nemen het vliegtuig weer terug naar ons kikkerlandje.
Het wordt een topavontuur!!
Gezellig dat jullie meereizen!
Nicole en Maarten
hoi nicole en maarten
wat leuk wat leuk komt zeker dichtbij!!! Wij gaan op dinsdag 8 september we gaan dezelfde reis als jullie maken alleen hier en daar wat anders. toevallig als jullie schema nog klopt komen we elkaar tegen in Ulaan Baatar. Dus wie weet!!
in ieder geval wens ik jullie heel veel plezier
groeten
Wat leuk dat wij met jullie mee kunnen reizen op dit avontuur. We wensen jullie een fantastische reis, geniet ervan en heel veel plezier.
Veel liefs van het thuisfront.
Hallo reislustige luitjes,
Wij wensen jullie heel veel plezier en veel bijzondere dagen toe. We hopen dat het weer ook mooi zal zijn.
We zien uit naar jullie reisverslag.
Yihoo, klinkt als een fantastische reis!
En alvast een mooi feestje vooraf om in de stemming te komen :-) Heel veel plezier!
Nog een paar nachtjes en dan is het zover!! Dat gaat een geweldige reis worden en wij gaan achter de computer meereizen, fijn dat dat kan. Heel veel reisplezier en veel nieuwe ervaringen wensen we jullie. Groetjes en tot morgen.
Alle goeds
Kei-leuk dat we met jullie mee mogen "reizen". We hebben de handschoenen, sjaal en j?germeistermuts al klaarliggen tegen de kou.
We wensen jullie (en onszelf natuurlijk ook) een hele mooi en onvergetelijke reis.
groetjes
Reizigers, heel veel plezier!!! Fijn dat we mee kunnen genieten.
Het is bijna zover! Heel veel plezier en we kijken uit naar de verhalen!
groetjes
Roel, Reina en Vera
oeeeeeeee
Ik ben nu al niet meer weg te slaan van deze site!!
Jippie!!
Heel veel plezier!!!Geniet er van!!
super vet hoor!
Ben benieuwd!
Groetjes
Nog maar 1 nachtje slapen en dan begint jullie superreis! Ik hoop dat jullie een geweldige vakantie hebben en kijk enorm uit naar de verslagen. Ze hebben vast wel wifi in die tipi ;-)
Kom veilig weer thuis!
Marjolein
Wij wensen jullie een heel goede reis!
Een hele goede reis toegewenst!
Geniet van de vakantie en we kijken uit naar jullie verhalen en foto's!
He Nicole en Maarten!
Klinkt super jullie reis! We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen en foto's. Alleen al Sint Petersburg en Moskou moet geweldig zijn om in het echt te zien en te ervaren, laat staan in een tent slapen op de Mongolische vlakten...en eindigen in China! Hoop dat jullie geen inpakstress hebben nu. Heel veel plezier met aankomend avontuur!
Maarten en Nicole
Heel veel plezier en geniet van jullie super reis.
maak maar veel foto's.
Hee lieverds!
Als het goed is zitten jullie nu al in het vliegtuig op weg naar het grote avontuur! Spannend zeg.
Wij wensen jullie heel veel plezier. Geniet van de geweldige ervaringen die jullie zullen opdoen,
en rust maar lekker uit van het vele werk dat jullie de afgelopen tijd voor ons hebben verzet ;-)!
Wij vinden het erg leuk om jullie op deze manier te volgen.
Liefs, Marcel en Inge
Zozo de grote reis is nu begonnen voor jullie!!!
Lekker samen in de nachttrein gezeten.
Geniet van een mooie vakantie samen, van het land en de omgeving.
Doe mooie ervaringen op en hou iedereen op de hoogte!!
Groetjes Martine en Geert-Jan
Hey Maarten en Nicole,
amuseer jullie op deze geweldige reis!
We zijn net als de rest erg benieuwd naar alle avonturen en natuurlijk de foto's.
Have fun !
X Dave & Anke
veel plezier daar in siberië en nie te veel wodka lurken he ;)
Net terug uit Den Haag (waar we heerlijke dagen hebben gehad) hebben we met veel plezier weer jullie verslag gelezen. Geweldig wat jullie allemaal zien en meemaken. Nog veel plezier in China en tot ziens in Nederland. Groetjes!!
Hey Nicole en Maarten,
Met veel plezier lezen wij jullie reisverhalen.
Te gek wat jullie allemaal zien en beleven en ook proeven trouwens! haha.
Nog veel plezier